Menu
Sepetiniz

Rezistans İmalatı RSS Beslemesi

Rezistans İmalatı

Rezistans Sepetikendi bünyesinde ve kendi imalathenesinde, rezistans, serpantin rezistans, boru rezistans, kafalı ısıtıcılar, bemvari rezistans, fişek rezistans, su ısıtıcıları, teflon ısıtıcı, titan ısıtıcı, asit banyo rezistansı, havlupan rezistansı, semaver rezistans, çember rezistans, otoklav rezistans, manifold rezistans, direnç imalatı, reosta üretimi, kablo rezistans, sıcak yolluk rezistansı, sanayi fırınları rezistansı, quartz rezistans, pano rezistansı, ayna rezistans, plaka rezistans, sıcak hava üfleme rezistansı, direnç, frenleme direnci, alüminyum soğutuculu frenleme dirençleri, mikalı ısıtıcılar ve her türlü sanayi sektöründe kullanılmak için, rezistans imalatı ve üretimi yapmaktadır.

30 Nov Rezistans | Rezistanssepeti
ISITÜRK Rezistans 0 26822
Rezistans Rezistans, elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştüren ve oldukça yüksek ısılara karşı sabit direnç gösteren direnç tellerine verilen genel isimdir. Rezistansın içinden geçen elektrik ..
15 Sep Fişek Rezistans
ISITÜRK Rezistans 1 10160
Fişek Rezistans Fişek rezistanslar, normal değerlere göre, 80/20 krom nikel rezistans teli kullanılarak, maximum değerlerde aynı eşitlikte ve sık aralıklarla sarılarak üretim yapılmaktadır. Fişek ..
15 Sep Serpantinli Rezistans Nedir?
ISITÜRK Rezistans 0 8366
Serpantinli Rezistans Nedir? Serpantinli Rezistans Ne İşe Yarar?Serpantinli rezistans ısıtıcı yüzeyinden iyi bir ısı transferi sağlayabilmek için Cr-Nİ borulara ısı transferini artırmak amacı ile imal..
02 Aug Rezistans Nedir? - Rezistans Ne İşe Yarar?
ISITÜRK Rezistans 0 810
Rezistans Nedir? Rezistans Ne İşe Yarar?Rezistans Nedir, elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştüren direnç tellerine verilen genel isimdir. Rezistans oldukça yüksek ısılara karşı direnç gösteren bi..
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)